Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η ΕΛΙΑ ψάχνει γραφεία για να στεγαστεί η κεντροαριστερά

Την ανάγκη να υπαρξει κοινή λειτουργία , κοινός σχεδιασμός και άρα κοινή επικοινωνιακή πολιτική κατέληξαν εκπρόσωποι της ΕΛΙΑΣ που βρέθηκαν στα γραφεια του Ανδρέα Λοβερδου για να προετοιμάσουν οργανωτικά το νεο κομμα ενόψει των ευρωεκλογων.
Στη συζητηση που θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες διαπιστώθηκε η ανάγκη να βρεθούν γραφεια που θα στεγάσουν την ελια, για να μην

αναγκάζονται να βρίσκονται τα στελεχη κάθε φορα ποτε στο ΠΑΣΟΚ και ποτε στα γραφεια της συμφωνίας για τη νέα ελλαδα.
Ακόμη η ανάγκη αυτη προκύπτει και για συμβολικούς λόγους καθώς τα υπάρχοντα κομματα που μετέχουν στην κινηση θελουν να απομακρυνθούν απο τις ταμπέλες των κομματων τους χωρις αυτο να σημαίνει οτι τα εγκαταλείπουν η οτι παύουν να λειτουργούν ενω στην ιδια συζητηση εκφράστηκε η ανάγκη απο εδω και πέρα η ΕΛΙΑ να εχει κοινά έντυπα για ανακοινωσεις με το σήμα της ελιάς οπως αυτο παρουσιάστηκε το Σαββαροκύριακο , αλλα και κοινές επιτροπές εκλογικού αγώνα και επιτροπής ανάδειξης υποψηφιων ευρωβουλευτών.
Αναζητούν επισης κοινο εκπροσωπο τύπου. Εγινε μια κρούση σε γνωστό δημοσιογράφο, αλλα ο ιδιος αρνήθηκε επειδη θα ειναι υποψηφιος σε αλλο συνδυασμό οχι πάντως του Σταύρου Θοδωρακη στο ποτάμι.


e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου