Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας συναντήθηκε ο Γ. Μπουτάρης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, είχε σήμερα, Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Στόχος της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των τρόπων με τους οποίους ο σχεδιασμός του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ενταχθεί στη

νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.
Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στις εξελίξεις γύρω από το θέμα της προμήθειας νέων απορριμματοφόρων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Για το θέμα αυτό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τόνισε ότι σύντομα θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι σχετικοί διαγωνισμοί και να υπογραφούν οι αντίστοιχες συμβάσεις. "Συμφωνήσαμε με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, αυτή τη φορά στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά όλα τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, με έμφαση στο θέμα των συγκοινωνιών" κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Ιδιαίτερα χρήσιμη χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς, όπως τόνισε, δόθηκαν από τον Υφυπουργό οι απαραίτητες διευκρινίσεις γύρω από τις διαδικασίες που απαιτούνται και τις προοπτικές που είναι διαθέσιμες, με σκοπό την ταχύτερη και ιδανική αξιοποίηση όλων των ευρωπαϊκών κονδυλίων, που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου