Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση στελεχών για την δημιουργία πολιτικής κίνησης

Συνάντηση 100 και πλέον πρώην πράσινων στελεχών πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Στόχος η ίδρυση πολιτικής κίνησης και όχι κόμματος για την ανασυγκρότηση του σοσιαλιστικού-δημοκρατικού χώρου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές με τις οποίες μιλήσαμε.
Τα εν λόγω στελέχη προέρχονται κυρίως από τον συνδικαλιστικό χώρο, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι κ.κ  Χρήστος Σπίρτζης(Πρόεδρος ΤΕΕ), Τζανέττος Καραμίχας (ΠΑΣΕΓΕΣ), Σπύρος Παπασπύρος (ΑΔΕΔΥ), Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Τόνια Καραγιάννη (ΑΔΕΔΥ, Δέδες Γιώργος(Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Αλευράς Τάκης, Πουλοκέφαλος, Γιώργος Καβαθάς (ΓΣΕΒΕΕ) και ο Παναγιώτης Κορμάς από τον χώρο των γιατρών και την αριστερή πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.
Στην κίνηση μετέχουν και ορισμένα στελέχη, προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, από τη Βόρεια Ελλάδα, όπως Χάρης Τσιόκας και Λευτέρης Τζιόλας.
Όπως αναφέραμε, στόχος της σημερινής συνάντησης είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή των απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων με στόχο τη δημιουργία κίνησης και όχι κόμματος, ενώ απόφαση τους είναι να μη συμμετέχουν στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης που έχει εξαγγείλει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

action24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου