Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Προεκλογική «πρεμιέρα» για τον Α.Τσίπρα από την Ήπειρο

Να σφίξει και άλλο τη... θηλιά γύρω από την κυβέρνηση θα αποπειραθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες, καθώς παράλληλα με τη συνήθη ανταλλαγή ανακοινώσεων (για τις συζητήσεις με την τρόικα κατά βάση) και την κοινοβουλευτική αντιπαράθεση (με πυρήνα, τον προϋπολογισμό), η Κουμουνδούρου προχωρά και σε
άλλες κινήσεις.
Στάση πρώτη, η απεργία της Πέμπτης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε συμμετοχή. Στάση δεύτερη, η πορεία προς το λαό (της περιφέρειας) με τις δώδεκα περιφερειακές συσκέψεις –μία σε κάθε Περιφέρεια, πλην Αττικής. Συσκέψεις που θα έχουν ως στόχο την προσέγγιση των πολιτών μέσα από το γενικό κυβερνητικό πρόγραμμα αλλά και τις τοπικές λύσεις που η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει στα τοπικά προβλήματα.
Η αρχή θα γίνει την Κυριακή από την Ήπειρο και τα Ιωάννινα, με ομιλητές τον Αλέξη Τσίπρα και τον τοπικό βουλευτή Χρήστο Μαντά, ενώ θα κατατεθούν απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον πληθυσμό της ακριτικής αυτής Περιφέρειας, δηλαδή το αγροτοδιατροφικό ζήτημα και τη διαχείριση του νερού.
Ενώ θα προηγηθεί, τέλος, συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στην Κουμουνδούρου, από τους Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, και Τάσο Κορωνάκη, υπεύθυνο του οργανωτικού γραφείου, για την πρωτοβουλία των περιφερειακών συσκέψεων.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου