Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κεραυνοί Παπαδόπουλου μετά την πρώτη ψηφοφορία: Θα μιλήσω για Κουβέλη και τι συνέβη το καλοκαίρι

Το πρώην δεξί χέρι του προέδρου της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του κόμματος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση με βαριά υπονοούμενα, για παρασκήνιο πίσω από τη μεταβολή της στάσης του Φώτη Κουβέλη απέναντι στην κυβέρνηση. Τι έγραψε για Λυκούδη και Ψαριανό.

Πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος σχολίασε με σκληρά λόγια το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, μετά τα δύο «ναι» που ψήφισαν οι Γρηγόρης Ψαριανός και Σπύρος Λυκούδης, σε ανάρητσή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έσπευσε να χαρακτηρίσει «κωλοτούμπα» τη στάση του Φώτη Κουβέλη να ψηφίσει «παρών», ενώ υπογράμμισε πως «κάποια στιγμή» θα μιλήσει δημόσια για όσα γνωρίσει. «Και έχουμε να πούμε πολλά» πρόσθεσε, αφήνοντας υπόνοιες για παρασκηνιακές συζητήσεις μέσα στο περασμένο καλοκαίρι.
Σημειώνει, μεταξύ άλλων πως «ντρέπεται για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει».
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια…Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!».
papadopoulos-facebook
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου