Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: Αντί να ψάχνετε για "συμπηλίδηδες" ψάξτε για τις ψήφους σας

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους "απανταχού Συμπηλίδηδες" απηύθηνε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμένος, αναφερόμενος σε σενάρια αποστασίας που θέλουν να εξασφαλίζουν τον αριθμό των 180 που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή επέστησε την
προσοχή σε όποιους φέρονται πρόθυμοι να "προσχωρήσουν" με χρηματικά ή άλλα ανταλλάγματα  λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα σημάνει τον πολιτικό τους αφανισμό. 
Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος εκτενώς στο καθεστώς επιτήρησης της χώρας που έχει ακυρώσει οποιαδήποτε έννοια εθνικής αυτοτέλειας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως "δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να κυβερνώνται με τα e-mail της τρόικας. 
Ισχυριζόμενος πως το παρόν μοντέλο δεν μπορεί να φέρει καμία ανάπτυξη είπε πως θεωρεί απαραίτητο ένα πάγωμα των οφειλών των επιχειρηματιών ώστε να μπορούν να λάβουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και έτσι να καταφέρουν να ανατάξουν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην υπερτριπλάσια φορολόγηση, σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, που έχουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά πως "από τη στιγμή που σε όλες της χώρες η φορολόγηση δεν ξεπερνά το 9,10 το πολύ 11%, θα είναι κυριολεκτικά τρελός κάποιος για να θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα με φορολόγηση επιχειρήσεων 29% και φυσικών προσώπων 45%. 
Κλείνοντας την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος είπε για μια ακόμη φορά πως "οι Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν εξαγοράζονται και κάλεσε την Κυβέρνηση, αντί να ψάχνει για τους 180, καλό είναι να αρχίσει να ψάχνει για τις ψήφους της...

action24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου