Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Θεοδωράκης: Δεν φταίνε οι δανειστές αλλά οι δικοί μας ανίκανοι πολιτικοί

Στην Τρίπολη βρέθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Θεοδωράκης και «διαφήμισε» το Ποτάμι και την παρουσία του εκεί με έναν σχετικά αντισυμβατικό τρόπο.
Καβάλησε το τρίκυκλο με την αφίσα Ποτάμι και τα στοιχεία της εκδήλωσης και το περιέφερε στο πεζοδρομημένο κέντρο
προκαλώντας το ενδιαφέρον καταστηματαρχών και πεζών.
   
Πηγή Φωτό: arcadiaportal.gr
Το βράδυ του Σαββάτου μιλώντας σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για κυβέρνηση που παραπαίει και αντιπολίτευση που θεωρεί ότι η πολιτική είναι ένα παιχνίδι μαγείας.
«Απ’ τη μια υπάρχει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και μια κυβέρνηση που παραπαίει, αδυνατεί να πάρει αποφάσεις και «τζογάρει συνεχώς πάνω στο επικοινωνιακό κλίμα» κι από την άλλη έχεις μια αντιπολίτευση που θεωρεί ότι «η πολιτική είναι ένα παιχνίδι μαγείας, δηλαδή αρκεί να θέλεις κάτι και θα γίνει» δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης.
«Δεν είναι τοκογλύφοι. Πλέον το ανακάλυψαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα λένε πως δεν έχουν πει ποτέ για τοκογλύφους και δε ζητάμε να μας χαριστεί το δάνειο. Λένε “θα κάνουμε νέα συμφωνία για το δάνειο”. Το ίδιο που λέει και η κυβέρνηση. Ο θυμός μας για την Ευρώπη δεν είναι ο τρόπος δανεισμού. Ο θυμός μας για την Ευρώπη είναι ότι πολλές από τις συνταγές που επέβαλλε στην Ελλάδα ήταν λάθος. Αλλά εκεί η ευθύνη δεν είναι των ξένων. Η ευθύνη είναι των δικών μας ανίκανων πολιτικών», ανέφερε ο   Θεοδωράκης.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου