Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κ. Τριαντάφυλλος: η επιτυχία της δικομματικής αφορά το μέλλον της χώρας

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ, δεν αφορά τις επόμενες εκλογές, αλλά το μέλλον των επόμενων γενεών της χώρας και μια ενδεχόμενη αποτυχία αυτού που νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του καλύτερα απ' ό,τι όλοι μαζί δεν θα αφορά τον ίδιο, αλλά
όλους.
Αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως υπήρξε σκαιότατη επίθεση απέναντι σε οκτώ βουλευτές, οι οποίοι ανέλαβαν μια πρωτοβουλία γνήσια εθνικής συνεννόησης. «Θα έπρεπε όσοι μιλούν να το ξανασκεφτούν. Θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν όσοι μιλούν για αποστάτες. Δεν είναι αποστάτης εκείνος ο οποίος λέει, «ελάτε να συνεννοηθούμε», πάνω στα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, για να ομοφωνήσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πιο κρίσιμη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος ο κ. Τριαντάφυλλος είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ πως κακώς δεν ταυτίζεται στο θέμα Ρωμανού με μια πολύ καθαρή άποψη, η οποία να είναι συμβατή με τη νομοθεσία, να συμβάλλει όχι στην εκτόνωση της κατάστασης, αλλά στην περαιτέρω προάσπιση του δικαιώματος εκπαίδευσης των κρατουμένων με έναν τρόπο συγκεκριμένο και χωρίς να αφήνει κανενός είδους υπονοούμενο ότι κάποιος πρέπει να επιχειρήσει οποιαδήποτε παρέμβαση σε οποιοδήποτε δικαστικό όργανο.
Καταλόγισε δε στο κόμμα της αξιωματικής ότι επί της ουσίας του προϋπολογισμού δεν ασκείται καμία κριτική, πώς και πού θα μειωθούν οι δαπάνες, πώς και πού θα αυξηθούν τα έσοδα. 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου