Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«Όχι» σε Αβραμόπουλο λέει το ΠΑΣΟΚ

Ένα πρώτο «Όχι» στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου λέει το ΠΑΣΟΚ διά στόματος του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου διαμήνυσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα
συμπράξει σε κανένα παλαιοκομματικό παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς τα κριτήρια θα είναι η πραγματική συναίνεση και η θεσμική διαφάνεια».
Παράλληλα χαρακτήρισε «μεγάλη ήττα» τις εκλογές και για το ΠΑΣΟΚ και για τον ίδιο προσωπικά σημειώνοντας ότι ο λαός εξέφρασε «άνισα» τη δυσφορία του.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο για την πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ ευθύνεται και το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου,τονίζοντας ότι, εάν δεν είχε γίνει αυτή η κίνηση διάσπασης, το ΠΑΣΟΚ θα είχε πολλαπλάσια ποσοστά.
Επί της ουσίας ο Βενιζέλος εξήγγειλε τη διενέργεια συνεδρίου του κόμματος τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς τη συμμετοχή όσων συμμετείχαν στους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και χωρίς τα στελέχη εκείνα που απείχαν από τις εκλογές.
Αναφερόμενος τέλος στη νέα Κυβέρνηση είπε ότι, αυτή τη στιγμή, «είναι στο μήνα του μέλιτος». «Δεν περιμένουμε ούτε το αδιέξοδο ούτε την καταστροφή της χώρας, ευχόμαστε να καταφέρει το καλύτερο και όχι το χειρότερο», κατάληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου