Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! Υπέρ των μεταβατικών διαδικασιών

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Ραγδαίες και καθοριστικές φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚενόψει μάλιστα και του συνεδρίου του που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου. Δεν
είναι λίγα τα στελέχη που δεν έχουν πάρει θέση υπέρ του ενός ή

του άλλου υποψήφιου για την Προεδρία του κόμματος, ενώ στο παρασκήνιο δημιουργούνται ήδη συμμαχίες και συνασπισμοί δυνάμεων με στόχο την απόφαση για την την μη εκλογή προέδρου και τον ορισμό μεταβατικών διαδικασιών, οι οποίες θα έχουν ως στόχο την μελλοντική επανένωση του κατακερματισμένου χώρου της κεντραριστεράς.

Η πλειοψηφία των οργανώσεων τάσσονται ήδη υπέρ της παραπάνω άποψης και φαίνεται ότι οι σύνεδροι που θα εκλεγούν θα το θέσουν και στο συνέδριο με στόχο μια πολιτική απόφαση που θα οδηγήσει στην δρομολόγηση άλλων εξελίξεων και διαδικασιών από αυτές που είχαν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα.

Φαίνεται όμως ότι μια τέτοια εξέλιξη βρίσκει αντίθετους τους δύο βασικούς διεκδικητές της ηγεσίας, δηλαδή τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Φώφη Γεννηματά, αλλά σύμφωνα με έγκυρους κομματικους αναλυτές, στις οργανώσεις ήδη διαμορφώνονται συσχετισμοί υπέρ των μεταβατικών διαδικασιών και κατά της εκλογής αρχηγού στην παρούσα φάση.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου