Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Λεβέντης: «O Τσίπρας φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό»

Σε πρωινή του συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για αίτημα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για κατ΄ιδίαν συνάντηση μαζί του.
Μιλώντας στο MEGA ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το εξωτερικό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «O Τσίπρας, κατάλαβα ότι φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό«, τονίζοντας όμως ότι δεν βλέπει με θετικό μάτι την πρόσκληση.
«Είπα στο Τσίπρα «μη φαντάζεσαι ότι εγώ θα γίνω τσόντα όπως οι άλλοι»». «Εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης ή Καμμένος«, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα παρέπεμψε στο πρόγραμμα του κόμματος του για τις συντάξεις, αναφέροντας, «πως να στηρίξω όταν δεν δέχονται το πρόγραμμα των κεντρώων για τις συντάξεις».
Ο Βασίλης Λεβέντης επίσης έκανε λόγο για «11 βουλευτές- βαρίδια» που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους γνωρίζει, οι οποίοι δεν θα υπερψηφίσουν το ασφαλιστικό. Αναφερόμενος στην χθεσινή σύνοδο των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε «απογοητευμένος» από την στάση που κράτησαν η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τέλος δεν απέκλεισε την περίπτωση δημιουργίας κυβέρνησης τεχνοκρατών υπό τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση, εκτιμά ότι η Νέα Δημοκρατία θα διασπαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου