Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Θεοδωράκης σε Γεννηματά: Ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από ένωση μηχανισμών

theodorakis708_28.jpgΜε αιχμές απαντά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην πρόταση της Φώφης Γεννηματά για ανασύνταξη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.
Μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο Στ. Θεοδωράκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου,
σημείωσε πως, επειδή δεν έχει κύκλους και διαρροές και θέλει να μιλάει ευθέως, «θέλω να πω στην κα. Γεννηματά ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή από μια ένωση μηχανισμών, από μια ένωση στρατών. Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από λύσεις».
Όπως είπε, το Ποτάμι είναι εδώ να ακούσει την κα Γεννηματά σε περίπτωση που έχει «να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο στις μεταρρυθμίσεις που προτείνουμε».
«Όμως, και θα πρέπει να το επισημάνω, όσες φορές την έχω ακούσει δεν προσθέτει τίποτα στην μεταρρυθμιστική ατζέντα του Ποταμιού. Λέμε λοιπόν: Εμείς θα συναντηθούμε με τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις. Θα συναντηθούμε όμως για να δώσουμε λύσεις και όχι για να νιώσουν ασφάλεια οι κομματικοί στρατοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου