Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Γεννηματά: Αλέξη γύρνα με θετικές αποφάσεις από τη Σύνοδο Κορυφής

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματάεξαπέλυσε τα πυρά της στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να διαχειριστεί τη προσφυγική κρίση και κάλεσε τον πρωθυπουργό να εξασφαλίσει θετικές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε , αύριο Δευτέρα στις Βρυξέλλες.
«Ο πρωθυπουργός εφ” όσον επιμένει ότι «μπορεί» – οφείλει να επιστρέψει με συγκεκριμένα αποτελέσματα και δεσμεύσεις από τη Διάσκεψη της
Δευτέρας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι σχεδόν όλες οι προτάσεις του κόμματός της υιοθετήθηκαν στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «συμβάλλαμε σ” αυτό. Δεν δώσαμε όμως ούτε δίνουμε λευκή επιταγή. Ο Μάρτιος του 2016 δεν είναι Ιούλιος του 2015. Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει την Εθνική γραμμή» και εξήγησε για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους επέμεινε να συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση των πολιτικών αρχηγών η θέση της για τη συγκρότηση κυβέρνησης των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.
«Αυτή δεν είναι μια κομματική κίνηση. Είναι πράξη ευθύνης και συνέπειας προς τον ελληνικό λαό. Η εθνική γραμμή συνεννόησης και ευθύνης για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μια ισχυρή και ικανή κυβέρνηση να την υλοποιήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου