Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Προσλήψεις στο νομό Θεσσαλονίκης

Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν από δήμους και φορείς που εδρεύουν στο νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Δες αναλυτικά τις θέσεις και τις αντίστοιχες προκηρύξεις.

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) έκτακτων ημερομίσθιων εργατών για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια που

θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Σ-Α, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή Μονάδα του ΥΗΣ Σφηκιάς (Γραμματεία – τηλέφωνο 23310 44040) από 22/04/16και για πέντε εργάσιμες ημέρες μέχρι28/04/2016 Κατά τη διαδικασία της επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψήφιου για τιςανάγκες του ΥΗΣ Σ-Α, θα λαμβάνεται υπόψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως: – Εντοπιότητα – Ανεργία και Χρονικό διάστημα αυτής – Στοιχεία Οικογενειακής Κατάστασης – Προηγούμενη Εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλη ειδικότητα. Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης.
Η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού Α.Ε. ΟΤΑ του Δήμου Θερμαϊκού, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόμων – ναυαγοσωστών, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των χαρακτηρισμένων ως πολυσύχναστων ακτών του Δήμου Θερμαϊκού, με αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα για τη χρονική περίοδο 01/06 έως 31/08/2016.
Απαιτούμενα Προσόντα: α) Ισχύουσα άδεια Ναυαγοσώστη (θαλάσσης) που εκδίδεται από τη Λιμενική Αρχή. β) Οποιοδήποτε πιστοποιητικό ή πτυχίο σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, βάσει του οποίου χορηγείται άδεια ναυαγοσώστη (Π.Δ. 23/2000). γ) Άδεια χειρισμού ταχύπλοου σκάφους. δ) Οποιοσδήποτε τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή αλλοδαπής. ε) Επαγγελματική εμπειρία (προϋπηρεσία ως ναυαγοσώστης). Οι υποψήφιοι ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ πρέπει να είναι ηλικίας 22 έως 45 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 6 Μαΐου 2016, στο κτίριο της Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης, στη Ν.Μηχανιώνα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση τηλέφωνο επικοινωνίας: 23923.30.372, 23923.30.364.
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου.
Δες την προκήρυξη ΕΔΩ
Εφορία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα και δεκαπέντε (15) ημερών.
Δες την προκήρυξη ΕΔΩ

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου