Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα Νο1 προορισμός για τους Ρώσους

Η Ελλάδα Νο1 προορισμός για τους Ρώσους
Πρώτος προορισμός στην Ευρώπη ειναι η Ελλαδα για τους Ρώσους τουρίστες σημείωσε σήμερα στο πλαίσιο του ελληνορωσικου φόρουμ ο κ. Ο. Σαβονοφ, επικεφαλής της Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας.

"Το μέγιστο ρεκόρ στις αφίξεις Ρώσων τουριστών επετεύχθη το 2013 και από τότε έχουμε μείωση
16%. Ο ελληνικός τουρισμός προς τη Ρωσία παρουσιάζει μια μικρή αύξηση 7%" σημειωσε ο κ. Σαβονοφ και πρόσθεσε πως "αν υπάρξουν εκπτωτικά πακέτα προς τους Ρώσους τουρίστες ο συνολικός τουρισμός μας θα αυξηθεί άρδην".

Και ο κ. Σαβονοφ κατέληξε:
"Δεν ειναι φθηνή χώρα η Ελλαδα και οι κυριότεροι λόγοι της προτίμησης των Ρώσων ειναι η εγγύτητα και η στενή σχέση. Μας συνδέουν χιλιάδες χρονια δεσμών υπάρχει θρησκευτική πολιτισμική ιστορική σύνδεση και ο τουρισμός ειναι ένας απο τους σημαντικότερους μηχανισμούς σύνδεσης των δυο χωρών. Οι Ρώσοι τουρίστες ενδιαφέρονται και για άλλα εξειδικευμένα προγράμματα τουρισμού και ζητήσαμε απο το ελληνικό υπουργείο να διαμορφώσουμε σχετικά προγράμματα για δώσουμε περισσότερες δυνατότητες στου Ρώσους πολίτες. Μιλώντας για το 2016 τα δεδομένα σημερα δείχνουν άνω απο διπλασιασμό των πωλήσεων μέχρι τωρα το οποίο ειναι πολυ καλός δείκτης. Οι Ελληνικοί προορισμοί εχουν την πρώτη θέση μεταξύ των ρωσικών προτιμήσεων και ο αριθμός των Ρώσων τουριστών φέτος θα ειναι 1 εκατ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου