Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέβη σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα χέρια ελεγκτής με νεαρή επιβάτιδα

Σκηνές απίστευτης ντροπής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Ελεγκτές τραβούσαν από τα πόδια κοπέλα για να την εγκλωβίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν δυο ελεγκτές έκαναν έλεγχο σε επιβάτες. Έβρισαν κάποιους επιβάτες, ενώ με μια κοπέλα τα πράγματα προχώρησαν, καθώς η νεαρή ήθελε να πηδήξει από το παράθυρο για να «γλυτώσει».
Το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό Χαριλάου, το βράδυ της Πέμπτης. Δυο ελεγκτές κάνοντας τυπικό έλεγχο, εντόπισαν μια νεαρή κοπέλα που δεν είχε «χτυπήσει» εισιτήριο. Σύμφωνα με την Thessnews, αμέσως ζήτησαν από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου με αποτέλεσμα η νεαρή να εγκλωβιστεί μέσα.
Στο βίντεο βλέπουμε, αρχικά έναν από τους ελεγκτές να έρχετε σε αντιπαράθεση με επιβάτη και να ανταλάζουν «χαρακτηρισμούς», ενώ στη συνέχεια βλέπουμε την νεαρή σε κατάσταση αμοκ, να την έχουν περικυκλώσει οι ελεγκτές και αυτή να αποφασίζει να διαφύγει από το παράθυρο. Εκείνη την στιγμή, ένας ελεγκτής δεν σκέφτηκε τι μπορεί να προκαλέσει και αποφάσισε να την τραβήξει από τα πόδια για να την βάλει μέσα στο λεωφορείο... Eνώ από κάπου ακούγεται «ας πέσει, τόσο χαζή είναι δηλαδή...».
Τελικά κλήθηκε το 100 για να λυθεί η διαμάχη με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις και από επιβάτες του λεωφορείου. 
{

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου