Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

"Διπλό" με ανατροπή ο Άρης στην Ελευσίνα

Ο Άρης νίκησε 1-3 με ανατροπή τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της Football League, παίρνοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με έναν πρώην παίκτη τους, τον
Αγγελούδη, να ανοίγει το σκορ στο 14΄. Ωστόσο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στα δίχτυα στο 32΄ και με γκολ του Μπαργκάν με πλασέ στο 40΄, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 69΄ ο Μιλούνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο Άρης με το σημερινό "διπλό", στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Πανελευσιανιακού, επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία το τελευταία διάστημα και συνεχίζει την αντεπίθεση (μετά τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα), "πατώντας" για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.
Ένταση στην κερκίδα
Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένταση στην κερκίδα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί του Άρη. Πετάχτηκαν ορισμένα μπουκάλια ενώ έγινε προσπάθεια να προσεγγίσει η μία πλευρά την άλλη. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά.
Ο αγώνας
Ματσάρα με ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο
Το πρώτο 45λεπτο ήταν καταπληκτικό και τα είχε όλα. Τρία γκολ, ένα δοκάρι, φοβερός ρυθμός και πολλές φάσεις.
Ο Αρης είχε δοκάρι με τον Μιλούνοβιτς στο 11’, όμως οι γηπεδούχοι. «χτύπησαν» πρώτοι, κόντρα στη ροή του αγώνα και άνοιξαν στο 14’ το σκορ με τον πρώην παίκτη των «κιτρίνων», Νίκο Αγγελούδη, να επωφελείται από το λάθος του Καράμπελα και με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με τον Άρη να αποσυντονίζεται μετά το γκολ που δέχτηκε, όμως ο Διούδης σε δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά και κράτησε όρθια την ομάδα του.
Το παιχνίδι για ένα τέταρτο είχε ξέφρενο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ο Άρης έχασε στο 31’ μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει όμως ο Ιλιτς νικήθηκε από τον Φελίπε σε τετ α τετ.
Στο 32΄ ο Νέτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με τον Μπαργκάν στο 40’ να ολοκληρώνει την ανατροπή πριν την ανάπαυλα, σκοράροντας με όμορφο πλασέ έπειτα από ωραία συνεργασία των Ιλιτς και Μιλούνοβιτς.
Το τελείωσε ο Μιλούνοβιτς
​Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς υπήρχε έλλειψη ρυθμού, ενώ και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Ο Αρης στο 60' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μιλούνοβιτς το γκολ όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Παρόλα αυτά ο Σέρβος που είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο δεν το έβαλε κάτω και στο 69' κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, καθώς με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φελίπε.
Κάπου εκεί όλα κρίθηκαν στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Θανάση Δημόπουλου, να μη μπορούν να αντιδράσουν και τον Αρη να χάνει δύο ακόμα καλές στιγμές με τους Τάτο και Ιλιτς, με το 1-3 να παραμένει μέχρι και το φινάλε και τον Αρη.
Συνθέσεις:
Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71' Δημόπουλος), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56΄Μπρέμπος), Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης, Ταμπάκης
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο (46΄Μπούρμπος), Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (70' Ρόβας), Ανάκογλου (78' Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου