Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζει τις επαφές για την αγορά του ΔΟΛ ο Ι. Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης
Σύσκεψη για το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με τη συμμετοχή τραπεζιτών και του εκπροσώπου του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβουτιάν, έγινε  την Τετάρτη, στην έδρα του ΔΟΛ, στη Μιχαλακοπούλου.Η συζήτηση είχε αντικείμενο τη
διερεύνηση των δυνατοτήτων να εισέλθει ως επενδυτής στο ιστορικό συγκρότημα Τύπου ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε οποιαδήποτε κατάληξη.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το όνομα του κ.Σαββίδη ως έναν από τους πιθανούς επενδυτές για το ΔΟΛ είχε δημοσιοποιήσει ο Βασίλης Μουλόπουλος, που έχει κληθεί από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να διαχειρισθεί τις τύχες του Οργανισμού, ξεσηκώνοντας πολιτική θύελλα. Σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τους πιθανούς επενδυτές: « Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μουλόπουλου ο κ.Μάρης είχε διαψεύσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του για το ΔΟΛ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου