Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των τριών βαθμών στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής τακτοποίησε την οφειλή της προς τον Νίκο Πουρτουλίδη και η Super League ανακοίνωσε ότι επιστράφηκαν στην ομάδα του "Γηραιού" οι τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί προσωρινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται τρείς (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 24/1/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ».
Πλέον, οι "κυανόλευκοι" παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως 12 βαθμούς και όντας σε απόσταση αναπνοής από τη Βέροια που έχει 13 και τον Λεβαδειακό που έχει 14. Επίσης, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, το εξ αναβολής με την Κέρκυρα (17 βαθμούς) που θα διεξαχθεί αύριο (1/2) στο Καυτανζόγλειο στις 17:15. Επομένως, με θετικό αποτέλεσμα μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου