Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Aποστόλου: Οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές για τους αγρότες

Διατεθειμένος να συζητήσει με τους αγρότες για τα προβλήματα, που τους απασχολούν, εμφανίστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, απευθύνοντας κάλεσμα για έναν οργανωμένο διάλογο.«Τώρα που οι αγρότες σταμάτησαν τις
κινητοποιήσεις τους, με αυτή τη μορφή τουλάχιστον, θέλω να επαναλάβω το κάλεσμα για ένα οργανωμένο διάλογο για το σήμερα και το αύριο του αγροτικού τομέα. Για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, για τη μείωση του κόστους παραγωγής, για τη στήριξη μορφών συλλογικής δραστηριοποίησης, για την αξιοποίηση της αγροτικής γης, για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, για την ίδια την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και της ελληνικής επαρχίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αναστολή των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι οι αγρότες γνωρίζουν καλά τα προβλήματα και πως μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην οριστική επίλυσή τους, ενώ το υπουργείο από την πλευρά του είναι έτοιμο να αναλάβει άμεσα τις πρωτοβουλίες, για να συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση των ζητημάτων.
«Με μπλόκα ή χωρίς μπλόκα όχι μόνον οι πόρτες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ανοιχτές για τους αγρότες και τους εκπροσώπους τους, αλλά επιδιώκουμε να τους έχουμε δίπλα μας γιατί τα προβλήματα είναι πράγματι μεγάλα», κατέληξε ο κ. Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου