Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα από τον Ολυμπιακό για τον Άρη και αποκλεισμός από το Κύπελλο

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0 στη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στο "Καραϊσκάκη" και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού,
όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο στη φάση των "8". 

Οι "κιτρινόμαυροι" πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση παρότι αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, όπως ο Αναγνωστόπουλος κάτω από τα δοκάρια, ο Χαριτωνίδης στην άμυνα και ο Μακουτά που έκανε ντεμπούτο.
Ο Άρης στάθηκε αξιόμαχος, διατηρώντας το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαργκάν για την ισοφάριση, μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε από τον Σισοκό στο 50΄. Ωστόσο, στο 86΄ ο Νικολάου με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 βάζοντας τέλος στις ελπίδες του Άρη και "καθαρίζοντας" ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.
Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως είχαν μέτρια απόδοση, ενώ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου τους κοίταξε κατάματα χτυπώντας στα ίσα το παιχνίδι, παρά τη διαφορά κατηγορίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ τετ α τετ του Καπνίδη στο 37ο λεπτό. Ο επιθετικός του Άρη έφυγε ολομόναχος απέναντι από τον Λεάλι από κανονική θέση (στο ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα ότι καλυπτόταν) όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του λανθασμένα και τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, σταματώντας τη φάση.
Συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσο, Νικολάου, Παρέδες (80' Φιγκέιρας), Σισόκο, Μαρτίνς (76' Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ελιουνούσι (71' Σεμπά), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (87' Καρβούνης), Ντούνης (75' Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70' Ανάκογλου), Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου