Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η Ελένη Πετρουλάκη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Ποτέ μην...

i-eleni-petroulaki-krouei-ton-kwdwna-tou-kindunou-pote-minΕνα μακροσκελές και εμπεριστατωμένο κείμενο σε σχέση με τις δίαιτες αστραπή και τις πληροφορίες με τις οποίες όλοι βομβαρδιζόμαστε από το διαδίκτυο, ανέβασε στο instagram η Ελένη Πετρουλάκη«Αν σε πονάει το δόντι σου θα πας στον οδοντίατρο, αν δεν βλέπεις θα πας στον οφθαλμίατρο ,
αν έχεις περιττά κιλά θα πας στον ειδικό διατροφής και στον γυμναστή» τονίζει, προσθέτοντας πως είναι τεράστιο λάθος να ακολουθείτε τη διατροφή άλλων, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός. Ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν πρέπει να αντιγράφει την επιτυχημένη συνταγή κάποιου άλλου. «Είναι τεράστιο λάθος, αφού ο καθένας μας είναι μοναδικός σαν το δακτυλικό του αποτύπωμα» προσθέτει.
Διαβάστε παρακάτω το μήνυμά της:
«Ζούμε σε μια εποχή που οι πληροφορίες για διατροφή και άσκηση που δεχόμαστε από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ είναι δύσκολο να τις διαχειριστούμε και να τις εξατομικεύσουμε. Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι να αντιγράφουμε την επιτυχημένη συνταγή κάποιου άλλου. Αυτό είναι τεράστιο λάθος. Ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός σαν το δακτυλικό του αποτύπωμα.
Κι εγώ κατά καιρούς δίνω διατροφικές συμβουλές και ασκήσεις που στόχο έχουν όμως να λειτουργήσουν ως κίνητρο για να κάνει κάποιος την ισορροπημένη διατροφή και την τακτική άσκηση τρόπο ζωής. Μην κάνετε το λάθος να ακολουθείτε τη διατροφή ενός επωνύμου.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείτε σε ειδικό και να ζητήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα. Τότε μόνο θα καταφέρετε να αλλάξετε το σώμα σας με ασφάλεια, υγεία και για πάντα. Διαβάζοντας το κείμενο αυτό θα επιθυμούσα να κρατήσετε την ιδέα ότι αξίζει για τον εαυτό σας να κάνετε το καλύτερο.
Αν σε πονάει το δόντι σου θα πας στον οδοντίατρο, αν δεν βλέπεις θα πας στον οφθαλμίατρο , αν έχεις περιττά κιλά θα πας στον ειδικό διατροφής και στον γυμναστή. Μην κρύβεις το σώμα σου πίσω από πανάκριβα ρούχα. Αγάπησε το, φρόντισε το όλο τον χρόνο! Και θα με θυμηθείς…».
.
.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου