Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Χωρίς Κάμινγκς, Ντραγκίσεβιτς και Καββαδά στο ντέρμπι ο Άρης

Τον Παναθηναϊκό Superfoods αντιμετωπίζει αύριο στο «Νίκος Γκάλης» ο Άρης, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis
Hall».

Απόντες ήταν ο Will Cummings, ο Tadija Dragicevic και ο Βασίλης Καββαδάς, οι οποίοι δε θα αγωνιστούν στον κυριακάτικο αγώνα. Την αποστολή του Άρη, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι: Justin Jackson, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Michael Jenkins, Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Jamon Gordon, Βλάντο Γιάνκοβιτς.
Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Για την αξία του Παναθηναϊκού δε χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».
Συνεχίζοντας ο κόουτς του Άρη επισήμανε: «Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και να αποφύγουμε τη φθορά των φάουλ. Μπορεί στην άκρη του μυαλού μας να βρίσκεται σ κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας με την Villeurbanne, όμως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην αυριανή αναμέτρηση ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου