Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ξεχώρισε τον Ζερμέιν Τέιλορ ο Άρης

Η αναζήτηση παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Άρη συνεχίζεται.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του allaboutaris.com, οι «κίτρινοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του
Ζερμέιν Τέιλορ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ (1,93μ. 30 ετών) αγωνίζεται στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Σολτ Λέικ ΣίτιΣταρς και είναι μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει το τεχνικό επιτελείο των «κιτρίνων».
Ο 30χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του κολεγίου Σέντραλ Φλόριντα και το 2009 επιλέχθηκε στο νούμερο 32 του Β΄ γύρου του draft από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Αμέσως μετά την επιλογή του μετέβη στους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι στις 29/01/2010 τον έστειλαν στους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς. Ακολούθησε η παρουσία του στους Σακραμέντο Κινγκς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει στην Λαγκούν Άρο. Από την Ισπανία βρέθηκε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ και το καλοκαίρι το 2013 έκανε ένα πέρασμα από την Κίνα και την Σάνξι Ζονγκιού, πριν επιστρέψει στο NBDL (το 2015 πέρασε και από την Ν. Ζηλανδία), όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Τα στατιστικά του φέτος στο NBDL είναι 14,2 πόντοι, 3,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου