Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Όσοι προκάλεσαν την ένταση αμφβισβητούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπουν στην διοίκηση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, πίσω από την ένταση που προκλήθηκε στα γραφεία της ΝΔ στην Μιχαήλ Καλού για την εγγραφή νέων μελών στην
ΔΑΠ/ΝΔΦΚ.
Δεν διαψεύδουν την ένταση αλλά και την ιδιότυπη "κατάληψη" ωστόσο τονίζουν ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπήρξαν τραυματισμοί, αίματα και παρουσία αστυνομίας είναι ψέματα.
" Ήρθαν κάποιες μέρες  50-100 άτομα και έλεγαν ότι αυτοί είναι που πρέπει να κάνουν τις εκλογές. Δεν είναι καν μέλη ακόμα καθώς γίνεται η εγγραφή μελών από την αρχή. Εκφράζουν την αντίθεση τους στην διεξαγωγή των εκλογών η οποία γίνεται βάσει της εγκυκλίου που έχει έρθει από το κόμμα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη", τόνισε η Βίκυ Ευταξά πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε η κ. Ευταξά η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί καθώς πλέον η εγγραφή μπορεί να γίνεται και μέσω διαδικτύου.
Παράλληλα η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Θεσσαλονίκης εκτίμησε πως οι εκλογές θα έρθουν σύντομα. "Πιθανόν τον Ιούνιο του 2017. Αν όχι τον Ιούνιο σίγουρα στο διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018", τόνισε.
Αναφορικά με κάποιες γκρίνιες με τους ομιλητές που επιλέγονται σε εκδηλώσεις του κόμματος τόνισε πως πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. "Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που τηρούνται", επισήμανε.
Ακόμα σχολίασε πως ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι προσκεκλημένος στις 5 από τις 10 εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι τοπικές οργανώνεις της ΝΔ. Ιδιαίτερα δημοφιλής σύμφωνα με την κ. Ευταξά είναι και η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, άσκησε κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τονίζοντας πως δεν βλέπει κινήσεις από τη διοίκηση του δήμου που θα αναδείξει το καινούργιο, αναπτυξιακό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης.
"Όταν θα κάνει κάτι καλό θα το λέμε. Όταν θα κάνει κάτι κακό το ίδιο. Ο κ. Καλαφάτης εκφράζει τη ΝΔ και την παράταξη του και κάνει καλή δουλειά", τόνισε η κ. Ευταξά.
Σχολιάζοντας τη χθεσινή ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο για το δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, δήλωσε πως υπάρχουν έργα βιτρίνας όπως αυτό της πλατείας Ελευθερίας ωστόσο δεν προσφέρουν στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.
Τέλος τόνισε πως η ΝΔ Θεσσαλονίκης θα ανεβάσει όσο μπορεί τοπικά ζητήματα όπως την πορεία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. "Αν δεν προχωρήσει άμεσα θα χάσει τις εξελίξεις", τόνισε η κ. Ευταξά και πρόσθεσε πως πολλοί όπως ο κ. Μπουτάρης το εκμεταλλεύτηκαν για προσωπική προβολή.
"Ο κ. Μπουτάρης παραβίαζε ανοιχτές πόρτες για την Α' προβλήτα", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου