Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Γεννηματά: Εθνικός στόχος να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας

«Ακούμε και ενθαρρύνουμε τον γνήσιο, αυθεντικό λόγο των νέων ανθρώπων και όχι τον λόγο του δήθεν νέου, μεταμφιεσμένου παρελθόντος» τόνισε η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση της Νέας Γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «σήμερα έχουν τον λόγο οι νέοι άνθρωποι, από την εκπαίδευση, την παραγωγή, την αγροτιά, τους επιστημονικούς κι επαγγελματικούς χώρους, με φρέσκιες ιδέες, δημιουργική αμφισβήτηση, όνειρα για μια κοινωνία ίσων δυνατοτήτων». Τάχθηκε δε, υπέρ της ανανέωσης παντού - «στις πολιτικές μας, στις πρακτικές μας, στο στελεχιακό μας δυναμικό. Σήμερα είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο έντονη και δυναμική. Με δημιουργία αυτόνομων δικτύων των νέων ανθρώπων, με την ενίσχυση των πρωτοβουλιών τους σ’ όλους τους τομείς. Το μέλλον τους ανήκει. Είμαστε στο πλευρό τους. Ο νέος εθνικός στόχος είναι για εμάς να κρατήσουμε τους νέους στο τόπο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για «προοδευτική ανανέωση χωρίς επετηρίδες, αγκυλώσεις και εμμονές». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε ότι «οι λογικές της επετηρίδας δεν είναι ούτε σύγχρονες ούτε προοδευτικές. Η επετηρίδα τελείωσε στην εκπαίδευση, έφθασε η ώρα να τελειώσει και στην πολιτική. Δεν μπορεί ένας τριαντάρης να αντιμετωπίζεται ισότιμα στο εξωτερικό και ως "παιδί" στην χώρα μας. Αυτή είναι μια βαθιά συντηρητική αντίληψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου