Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αναβλήθηκε το ματς Ντόρτμουντ – Μονακό μετά την έκρηξη στο πούλμαν των Βεστφαλών

Αναβλήθηκε το ματς Ντόρτμουντ – Μονακό μετά την έκρηξη στο πούλμαν των ΒεστφαλώνΈκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο γήπεδο για το αποψινό παιχνίδι με τη Μονακό για το Champions League. Ειδικότερα, λίγο μετά την αναχώρηση της
αποστολής από το ξενοδοχείο υπήρξε μεγάλη έκρηξη κοντά στο πούλμαν με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του Μπάρτρα.
ΕΚΡΗΞΗ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ
Πληροφορίες μιλούν για τρεις εκρήξεις που έγιναν κοντά στο πούλμαν. Το ματς Ντόρτμουντ – Μονακό και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη την ίδια ώρα.
Das Spiel  wurde soeben abgesagt. Neuansetzung: Mittwoch, 12.04. 18.45 Uhr. Tickets behalten Gültigkeit. 
Μάλιστα, ο παίκτης της Ντόρτμουντ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Οι εκρήξεις προκάλεσαν υλικές ζημιές στο λεωφορείο και από τα θραύσματα προήλθε ο τραυματισμός. Η αστυνομία έβαλε... φρένο στα σενάρια περί τρομοκρατικής επίθεσης και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και από τον σύλλογο. «Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και για το στάδιο. Παρακαλούμε να μείνετε ήρεμοι και είμαστε σε συνομιλίες με τους ιθύνοντες στο στάδιο» αναφέρει σε ανάρτησή της η Ντόρτμουντ!
ΕΚΡΗΞΗ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ
Bitte bewahrt Ruhe. Derzeit tagt der Krisenstab im Stadion. Wir informieren umgehend, sobald es Neuigkeiten gibt.
Ο Πίσζεκ επιβεβαίωσε πως ο Μπάρτρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι.
ΕΚΡΗΞΗ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤΕΚΡΗΞΗ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ


H Sport επικοινώνησε με τη μητέρα του Μπάρτρα, Μοντσεράτ η οποία τόνισε πως ο γιός της είναι καλά στην υγεία του, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου