Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Μια «Μεγάλη Κυρία» να την πιείς στο ποτήρι

Μια «Μεγάλη Κυρία» να την πιείς στο ποτήριEκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα «πάτησε» την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο και έκανε τεράστιο βήμα για να δώσει το «παρών» στα ημιτελικά ξανά μετά το 2015. Ο La Joya έδωσε στους Bianconeri από νωρίς σημαντικό
προβάδισμα το οποίο διαχειρίστηκαν άριστα και αφού οι Καταλανοί έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες, τους τιμώρησαν και με το 3-0 το οποίο τους φέρνει πολύ κοντά στην επόμενη φάση. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πέτυχε το τρίτο γκολ.
yivntt2
Η Γιουβέντους μπήκε στο ματς, όπως έπρεπε αφού αυτή ήταν το ματς της σεζόν. Μόλις στο 3΄μετά το φάουλ του Πιάνιτς ο Ιγουαΐν πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα ακριβώς πάνω στον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να σπάσει την πίεση, όμως στο 7' μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός πήρε μέσα στην περιοχή από τον Κουαδράδο και έχοντας τρομερή αίσθηση του χώρου γύρισε και έστειλε με τέλειο πλασέ στη γωνία βάζοντας φωτιά στο J-Stadium (1-0). Οι Καταλανοί προσπάθησαν ξανά να αντιδράσουν και μετέφεραν για κάποια λεπτά στο αντίπαλο μισό.
yivntt1yivntt4
Το φάουλ του Μέσι πέρασε ψηλά (12'), ο Μάντζουκιτς κοντραρίστηκε από μακριά (17') και στο 21' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν από τη μυθική κάθετη του Μέσι ο Ινιέστα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν αλλά ο Ιταλός απέκρουσε το πλασέ του. Στο επόμενο λεπτό η Γιούβε σκόραρε ξανά. Ο Μάντζουκιτς γύρισε από αριστερά για τον Ντιμπάλα, ο οποίος σούταρε με τη μία και βρήκε ξανά τη γωνία του Τερ Στέγκεν για το 2-0. Στο 30' η φιλοξενούμενοι νόμισαν ότι μείωσαν στο σκορ αλλά μετά το κλέψιμο από τον Κεντίρα, ο Μέσι έπαιξε το '1-2' με τον Σουάρες πριν σκοράρει και ο Ουρουγουανός ήταν οφσάιντ.
yivntt6yivntt5
Το πρώτο γκολ του Ντιμπάλα
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου