Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη κόντρα στην Καλλιθέα

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο Άρης επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, αν και η Λαμία έκανε επίσης το... καθήκον της κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι "κίτρινοι" του Νίκου Κωστένογλου παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για το παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, χάρη σε τέρμα του Μάρκου Ντούνη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις και το 1-0 ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο μισό, οι παίκτες του Άρη θέλησαν να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη και το κατάφεραν στο 53' με "δράστη" τον Τζανακάκη, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο της Καλλιθέας.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό, με τον Ούγκο Σόουζα να νικά για τρίτη φορά στο παιχνίδι τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Πίτου Γκαρσία, Ρόβας, Ντούνης, Τάτος (57΄Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (76΄Μακουτά), Ίλιτς (57΄Καπνίδης)
Καλλιθέα (Σ. Σταθόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Σταματάκος, Καντέ (54΄Γκίνη), Τσίπρας, Μπέλης (67΄Ταμπάκης), Συριόπουλος, Ολιβέιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου