Κυριακή 21 Μαΐου 2017

"Καθάρισε" ο Πρίγιοβιτς, 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο στην Τούμπα

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς "καθάρισε" για τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 1-0 για τους "ασπρόμαυρους".O Σέρβος επιθετικός με ένα απίθανο γκολ στο 75', χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο που φέρνει τον
Δικέφαλο σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ. Καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού η αποβολή του Μασούντ στο 69'.

Το παιχνίδι με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα, ήταν κακό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή για να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την καθολική υπεροχή, χωρίς όμως να την μετουσιώσει σε φάσεις, με τον Πανιώνιο να δίνει βαρύτητα στα μετόπισθεν, έχοντας ως στόχο τακτικά να «χτυπήσει’» στην αντεπίθεση. Παρόλα αυτά, η μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ήρθε από ένα μακρινό σουτ του Μανώλη Σιώπη (30’) το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Παναγιώτη Γλύκου.
Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να φτάνει τους πέντε βαθμούς με τον Πανιώνιο να παραμένει στους τέσσερις.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46΄ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (88΄ Κουλούρης), Πέλκας, Αθανασιάδης (62΄ Πρίγιοβιτς)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης (46΄ Ταπόκο), Κόρμπος, Καθάριος (67΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Μπεν (85΄ Βουκελάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου