Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πικρό φινάλε για τον Αρη, ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ η Λαμία

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και με τους διεκδικητές να παίρνουν στα "χαρτιά" το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Άρης δεν θα μπορέσει βαθμολογικά να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά τη σημερινή απώλεια με τη Λαμία στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι κίτρινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με την ομάδα της Φθιώτιδας και το "μαξιλαράκι" των 6 βαθμών, δίνει στη Λαμία την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, αφού ακόμα και με δύο ήττες στα εναπομείναντα παιχνίδια, "έχει" την ισοβαθμία! (είχε κερδίσει 1-0 στον πρώτο γύρο)
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή της αναμέτρησης να πιέσουν για το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Στο 19' ο Πίτκας είπε όχι στον Καπνίδη, στην καλύτερη στιγμή του Άρη στο πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, τα συνεχόμενα φάουλ έξω από την περιοχή της Λαμίας, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Το τελικό 0-0 στέλνει τη Λαμία στην Σούπερ Λιγκ, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στα τρία τελευταία παιχνίδια της (το ένα θα το πάρει στα χαρτιά κόντρα στον Πανθρακικό).
Όσο για τον Άρη την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... κορυφής στην Football League, αν και πλέον αγωνιστικά τα πάντα έχουν κριθεί και η Λαμία θα ακολουθήσει την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στην Σούπερ Λιγκ!
ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (63΄Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89΄Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς)
ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (76΄Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουμιρσάϊ (51΄Ρότσα), Βάλιος, Όμο, Καραγιάννης (68΄Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου