Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Πρίφτης: Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη γυναίκα και την κόρη μου

Πρίφτης: «Τα φιλαράκια μου οι παίκτες»
Ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε την πρόκριση του Άρη επί του ΠΑΟΚ στη γυναίκα και την κόρη του. Μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί οι παίκτες είναι «φιλαράκια» του και τόνισε πως το τελευταίο διάστημα βλέπει τον παλιό του εαυτό.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε αρχικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση. Σημαίνει πολλά προσωπικά για μένα και για όλη την ομάδα. Θα με συγχωρέσει πολύς κόσμος που θα ήθελα να την αφιερώσω, όμως θα ήθελα να την αφιερώσω στη γυναίκα μου και την κόρη μου για την υποστήριξή τους, για τον τρόπο που μοιραζόμαστε τη χρονιά. Νιώθω ότι θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια. Η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για να είμαι παρών με δίψα, κίνητρο και αγάπη για αυτό που κάνω κάθε μέρα στο γήπεδο.
Θέλω να πω ευχαριστώ στα φιλαράκια μου, τους παίκτες. Τα έφερε έτσι ο Θεός που στο τέλος παρ' ότι πέρασαν πολλοί παίκτες, από το ΝΒΑ, με μεγάλα συμβόλαια, με καλό μακρινό σουτ, με, με, με... Αυτοί που έμειναν είναι αυτοί που έκαναν τη δουλειά, η οποία δουλειά συνεχίζεται. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο. Πραγματικά θα απολαύσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ευελπιστούμε να έχουμε και τον Βασίλη Βουρτζούμη σε αυτά τα ματς».
Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Ο Άρης έχει πολύ καλό ελληνικό κορμό και αυτό το ελληνικό στοιχείο δημιούργησε τις προϋποθέσεις πείνας και δίψας. Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα έχει αλλάξει χαρακτήρα και έτσι βλέπω και εγώ τον παλιό εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που είπε ο Βλάντο, ότι του αρέσει που είναι μέλος αυτής της ομάδας και είναι διάχυτο αυτό ανάμεσά μας. Γι’ αυτό και είπα ευχαριστώ τους παίκτες».
Για το παιχνίδι, δήλωσε: «Όταν σε αυτή τη κλειστή άμυνα του ΠΑΟΚ βάλεις το μακρινό σουτ, δημιουργείς προϋποθέσεις. Αν δεν είχαμε σουτ, θα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου