Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Survivor Παρασκήνιο: Μάριος και μισθοφόρος σκοτώθηκαν μετά την αποχώρηση Τσανγκ!

Δεν ακούστηκαν απλά βαριές εκφράσεις μεταξύ του Μάριου και του μισθοφόρου. Οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, εξαιτίας της ειρωνικής συμπεριφοράς του μισθοφόρου και υπονοουμένων που άφησε μετά την αποχώρηση του Κινέζου.
Πάμε, όμως, να δούμε το ρεπορτάζ στην αρχή, για να φτάσουμε και στο ζουμί. Έχετε αντιληφθεί όλοι, ότι πλέον ο μισθοφόρος ευθέως προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τους Διιάσημους, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Σάρα και την Ελισάβετ. Για του λόγου το αληθές
Μάλιστα, ο Βασάλος τον έχει κατηγορήσει ευθέως για στρατηγική στο παιχνίδι σε σχέση με την ομάδα των Μαχητών. Για του λόγου το αληθές
Με όλα αυτά στην ατμόσφαιρα, ο μισθοφόρος χθες έκανε μία κίνηση την ώρα που έφευγε ο Τσανγκ, που σχολιάστηκε ως ειρωνική, προδοτική και απαράδεκτη. Ήταν η κίνηση που άναψε φωτιές στο στρατόπεδο των Μαχητών:
Και τώρα, ετοιμαστείτε για το ζουμί της ιστορίας! Με το που έφυγε ο Τσανγκ και τους χαιρέτισε όλους, οι Μαχητές αποχωρούν από τον χώρο του Συμβουλίου κι εκεί έξω, λίγο πριν μπουν στη βάρκα για να πάνε στις παραλίες τους, έγινε…
…ο κακός χαμός. Για κακή τύχη του μισθοφόρου, ο Μάριος είδε την κίνησή του με το ειρωνικό χαμόγελο μετά την αποχώρηση του Τσανγκ. Τον ρώτησε, λοιπόν, με τον γνωστό του τρόπο ο Κύπριος, αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα των Μαχητών ή θέλει να μετακομίσει στην καλύβα των Διάσημων. Του είπε μάλιστα ο Μάριος, ότι όλη του η στάση στους Μαχητές, υποσκάπτει την προσπάθεια των παικτών απέναντι στην αντίπαλη ομάδα.
Τον κατηγόρησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την κίνηση που έκανε απέναντι στον Τσανγκ. Την θεώρησε άκρως προσβλητική για όλη την ομάδα. Μέσες άκρες του είπε, ότι “δεν μπορείς να είσαι στην ομάδα των Μαχητών και να είσαι χαιρέκακος που ένας συμπαίκτης σου αποχωρεί και μάλιστα να δείχνεις τα συναισθήματά σου στους αντίπαλους”.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα ο μισθοφόρος να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να προσπαθεί να απολογηθεί για τη στάση του, κάτι όμως που δεν έπεισε τον Μάριο, ο οποίος στη συνέχεια του επιτέθηκε με ακόμη βαρύτερους χαρακτηρισμούς με τελικό αποτέλεσμα την επιστροφή των χαρακτηρισμών από τον μισθοφόρο στον Μάριο.
Εκεί κάπου παρενέβησαν τα κορίτσια αλλά και ο Βασάλος, καθώς το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή δεν ξέρουμε αν θα σας δείξουν αυτά τα στιγμιότυπα οι κάμερες, πάντως ένα είναι το σίγουρο:
Τη συγκεκριμένη νύχτα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν κοιμήθηκε στην καλύβα των Μαχητών!
Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα δούμε όλη αυτή την ίντριγκα στα αμέσως επόμενα επεισόδια του Survivor.
Πάντως, όπως και να’χει, ένα είναι το σίγουρο, ο Μάριος και ο μισθοφόρος έχουν χωρίσει τους Μαχητές σε δύο ομάδες και αυτό σίγουρα δεν ωφελεί την ψυχολογία των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου