Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : «Τώρα που δικαιώθηκε η στάση μας για ΕΣΡ θα ζητήσουν συγγνώμη οι εντός ΠΑΣΟΚ σφοδροί επικριτές;»

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος :  Μόνο η εθνική συνεννόηση μπορεί να διασφαλίσει την σταθερότητα της χώραςΣχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την απόφαση του Ε.Σ.Ρ. για εννέα – έντεκα τηλεοπτικές άδειες: 

 
«Χθες ανακοινώθηκε η απόφαση του Ε.Σ.Ρ. για εννέα - έντεκα (9-11) τηλεοπτικές άδειες (επιπλέον της ΕΡΤ). Θυμίζω ότι, όταν η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε να συμμετέχει στην συγκρότηση του ΕΣΡ δέχθηκε λυσσαλέα κριτική από ΜΜΕ, αντιπολίτευση και από τους γνωστούς εντός ΠΑΣΟΚ πως τάχα "συμφωνήσαμε', "συμβιβαστήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ Παππά για τέσσερις άδειες". Την επομένη, οπότε αποδέχθηκε και η ΝΔ τη συμμετοχή της στη συγκρότηση του ΕΣΡ, δεν μίλησε κανείς... 
Αναρωτιέμαι: τώρα, που το ΕΣΡ αποφάσισε για εννέα άδειες και δικαιώθηκε η στάση μας, θα ζητήσουν συγγνώμη - τουλάχιστον οι εντός ΠΑΣΟΚ σφοδροί επικριτές! - για την υπονόμευση της προσπάθειάς μας ακόμη μία φορά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου