Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έκανε εκλογές -Στην Ελλάδα ψηφίζουν οι πολίτες, όχι ο Ντάισελμπλουμ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές, δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος σχολίασε και την πρόσφατη τοποθέτηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις κάλπες στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα δεν θα ψηφίσει ο κ. Ντάισελμπλουμ, αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιάς της ελληνικής επικράτειας», τόνισε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, ο οποίος συμμετείχε σε road show για την Ελλάδα στο πανεπιστήμιο Tsing Hua στο Πεκίνο.
«Ο μύθος της ενιαίας, ακλόνητης κυβερνητικής πλειοψηφίας κατέρρευσε και αναδείχτηκαν τα βαθιά ρήγματα της ετερόκλητης κυβερνητικής συμμαχίας», δήλωσε ακόμη ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας στην RealNews και επεσήμανε πως ό,τι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της. «Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο πρόεδρος της Ν∆ έχει συντριπτικό πλεονέκτημα έναντι του κ. Τσίπρα στο ποιος θεωρείται καλύτερος για πρωθυπουργός. Αυτό το κρίσιμο δεδομένο, που υπάρχει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, να προηγείται τόσο πολύ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές και οι πολυποίκιλοι υπάλληλοί τους παριστάνουν ότι το ξεχνάνε. Ο,τι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της. Τη μια με μετρήσεις αγνώστων εταιρειών, την άλλη προσπαθώντας να μας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω διχάζοντας τους Ελληνες. ∆εν θα τα καταφέρουν», αναφέρει.
Ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε και σε όσους λένε ότι η Ν.Δ. έχει ακροδεξιά στελέχη με αιχμή του δόρατος τον Αδωνι Γεωργιάδη. «Η ΝΔ δεν έχει τέτοια στελέχη, όμως έχει η κυβέρνηση», ανέφερε.
Ακόμη επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πρόεδρος των μηχανισμών, αλλά εκπροσωπεί μια νέα αντίληψη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το νέο και όλο αυτό το διάστημα κάνει πράξη την ανανέωση της Νέας ∆ημοκρατίας σε πρόσωπα και ιδέες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο ότι τα παλαιά και ιστορικά στελέχη της παράταξης έχουν τον δικό τους, πολύ σηµαντικό ρόλο γιατί η εµπειρία τους είναι πολύτιµη».
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέδειξε τις στρατηγικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα βασικά μηνύματα της ΝΔ για μια «Συμφωνία αλήθειας» καθώς και ότι «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα». Θεωρεί επιτακτική της ανάγκη της πολιτικής αλλαγής για να μπορέσει να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην Ελλάδα και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, ανεξάρτητα από το τι λένε οι δημοσκοπήσεις. «Τα πανηγύρια της κυβέρνησης για υψηλούς ρυθµούς ανάπτυξης τελειώνουν. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη θα αποτελέσει το καθοριστικό θετικό σήµα για επενδύσεις και δουλειές στη χώρα. Εποµένως η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για ισχυρή και σταθερή ανάκαµψη της οικονοµίας», τόνισε.
Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρουσία της Μαρίας Σπυράκη στο επικοινωνιακό επιτελείο «θα προσδώσει νέα δύναµη και σαφήνεια στο επικοινωνιακό πεδίο» και την χαρακτήρισε άξια και δυναμική γυναίκα και μητέρα και σημαντικό στέλεχος της παράταξης με μεγάλη εργατικότητα και εμπειρία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου