Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΝΔ: Χοντρό «άδειασμα» Κυριάκου στην Ντόρα για Μαρινάκη

Έντονους διαξιφισμούς είχε η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησηΟ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε δύο φορές στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάτι που ενόχλησε τη Ντόρα
Μπακογιάννη.
Ο λόγος που ενοχλήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ο τρόπος που προσέγγισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον εφοπλιστή. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε δύο φορές ότι «δεν είναι δικός μου κουμπάρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης», απαντώντας στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα.
Από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του επεσήμαναν ότι είναι κουμπάρος της αδερφής του, Ντόρας Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να συμφωνεί λέγοντας «δικός μου κουμπάρος, πάντως δεν είναι».
Αυτό φάνηκε να δημιουργεί «σύννεφα» στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο επιχείρημα ότι η κουμπαριά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κάτι κακό. Επίσης, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κράτησε αποστάσεις από την Ντόρα Μπακογιάννη, αφού ουσιαστικά αποποιήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον άνθρωπο που έχει τόσο στενή σχέση με την αδερφή του, όπως είναι η κουμπαριά.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου