Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ετοιμάζει μεγάλο αντικυβερνητικό Συνέδριο – Από ποιους «γαλάζιους» δέχεται επίθεση

Έτοιμος για ένα μεγάλο συνέδριο που θα γίνει 3 και 4 Οκτωβρίου ετοιμάζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: «Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση». Το συνέδριο θα είναι διήμερο και θα έχει οκτώ κύκλους με ισάριθμα πάνελ, στα οποία θα παρελάσουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, καθηγητές, συνταγματολόγοι κ.ά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και δημοσκόπηση της Metron Analysis με τους Στράτο Φαναρά και Παύλο Τσίμα να αναλύουν τα ευρήματα. Τα θεματικά τραπέζια θα είναι πολιτικά με τα ζητήματα της Αυτοδυναμίας και του Κράτους Δικαίου να ξεχωρίζουν. Η εισαγωγική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για το πλαίσιο του συνεδρίου έχει ως τίτλο το ζητούμενο του συνεδρίου: να μετακινηθούμε «από μία δημόσια συζήτηση εκτός θέματος σε μια Ελλάδα εντός θέματος».

Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το συνέδριο, ενώ δεν είναι λίγοι οι «γαλάζιοι» που θέλουν να υποβαθμίσουν την εκδήλωση. Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος έλεγε για Συνέδριο «αστικού Κέντρου» με τους «φίλους του Βενιζέλου», «μεγαλοδημοσιογράφους» και «επιχειρηματίες». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το Μέγαρο Μαξίμου.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στα κόκκινα με την κυβέρνηση και όπως γίνεται αντιληπτό με το Συνέδριο του Κύκλου θα κάνει επίδειξη δύναμης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου