Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αιχμές Παπουτσή για υποκινούμενες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί


  
Αιχμές Παπουτσή για υποκινούμενες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί
Σαφείς πολιτικές αιχμές άφησε με δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, κατακρίνοντας και την συνδικαλιστική ηγεσία των ιδιοκτητών ταξί, για τη στάση τους κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα, καλώντας παράλληλα, όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, επισημαίνοντας το εθνικό κόστος τέτοιων μορφών αντίδρασης....


«Εάν είναι κάποιοι συνδικαλιστές ή κάποιες μεμονωμένες δυνάμεις, η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών και των ιδιοκτητών ταξί θα πρέπει να τους απομονώσει. Εάν είναι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες υποκινούν αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους με παρρησία στον ελληνικό λαό. Να πουν τα πράγματα με το όνομά τους και να πουν ότι πίσω από αυτές τις κινητοποιήσεις είμαστε εμείς και κάποιοι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πρόσθεσε δε, ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο κλεφτοπόλεμος, ο οποίος μπορεί να είναι μία άσκηση πολιτικών και κομματικών επιδιώξεων για κάποιους, αλλά έχει πραγματικό κόστος για το συμφέρον της χώρας μας και το δημόσιο συμφέρον».

Ο κ. Παπουτσής επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για ανοιχτό διάλογο με τους ιδιοκτήτες και κάλεσε τους υπευθύνους να εγκαταλείψουν τις ακραίες μορφές αγώνα, οι οποίες υποκινούνται από συγκεκριμένα συμφέροντα, αφού μέχρι τέλος Αυγούστου θα γίνουν γνωστές όλες οι προτάσεις σε σχέση με το άνοιγμα του επαγγέλματος.  



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου