Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη η Μέρκελ


Ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη η Μέρκελ
Μπορεί η Ευρώπη να βρίσκεται στη δίνη της κρίσης χρέους, αυτό όμως δεν εμποδίζει το περιοδικό Forbes να ανακηρύξει την Ανγκελα Μέρκελ ως την ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη για το 2011. Ακολουθεί η Χίλαρι Κλίντον και η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έπεσε στην 8η θέση, ενώ μία θέση χαμηλότερα βρίσκεται η νέα γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Μία θέση πάνω από την Μισέλ Ομπάμα -στην 7η- βρίσκεται η Σόνια Γκάντι, η πρόεδρος του Κόμματος του Κογκρέσου, του ισχυρότερου πολιτικού σχηματισμού της Ινδίας.
Η νεότερη στην λίστα είναι η 25χρονη Lady Gaga, η οποία καταλαμβάνει την 11η θέση, ενώ η γηραιότερη, η 85χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στην 49η θέση.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η λίστα δημιουργείται βάσει της περιουσίας, αλλά και της επιρροής που ασκούν στο ακροατήριό τους, κάτι που προκύπτει από τα social media.
Για αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Σέριλ Σάντερμπέργκ του Facebook και η Κέιτι Στάντον του Twitter βρίσκονται στην 5η και 56η θέση αντίστοιχα.
Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης Όπρα Ουίνφρεϊ καταλαμβάνει την 14η θέση, ενώ από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν γυναίκες μάνατζερ: η Ίντρα Νόοι, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Pepsi είναι στην 4η θέση, ενώ η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς Μελίντα είναι στην 6η θέση.


tanea.gr


Η πιο όμορφη πάντως....δεν είναι...σίγουρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου