Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Καρχιμάκης: «Στη ΝΔ είναι ανιστόρητοι»


  
Καρχιμάκης: «Στη ΝΔ είναι ανιστόρητοι»
«Ουσιαστική» χαρακτήρισε την εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που συνήλθε το περασμένο Σάββατο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», απέκλεισε κατηγορηματικά το...
ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επιμένοντας ότι οι κάλπες θα στηθούν το 2013, ενώ επέκρινε τη ΝΔ ότι «δεν τολμά να βγει στην κοινωνία», καθώς και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά ότι «δίνει ψεύτικες υποσχέσεις».

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τόνισε «αποτυπώνουν την αγωνία της συγκυρίας» και πρόσθεσε πως «όταν στη δημοσκόπηση η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι στο 35% και της ΝΔ είναι στο 55 με 60%, αντιλαμβάνεστε πως αν είχαμε ισοδύναμες συσπειρώσεις, το ΠΑΣΟΚ θα προηγείτο15 μονάδες».

Στο ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ έχασε την ψυχή του, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος απάντησε: «Ποια θα ήταν η ψυχή του ΠΑΣΟΚ σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα, σε μια άψυχη Ελλάδα; Πήραμε μια κατάσταση στα πρόθυρα της χρεοκοπίας».

Ο κ. Καρχιμάκης απέρριψε τα περί εξόδου από την ευρωζώνη και εμμέσως επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι «αυτοί που θέλουν την έξοδο από το ευρώ είναι οι αδιαφανείς δυνάμεις και όσοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, που έχουν μεγάλα κεφάλαια και έχουν να κερδίσουν πάρα πολλά από το αν θα καταρρεύσει η ελληνική οικονομία και επιστρέψουμε στη δραχμή, έτσι ώστε τα κεφάλαια τους να έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτές οι δυνάμεις υποστηρίζονται, εμμέσως πλην σαφώς, με την υπονόμευση της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση».

Στην ερώτηση αν δείχνει προς την πλευρά της ΝΔ απάντησε θετικά και πρόσθεσε: «Είναι ανιστόρητοι. Διέλυσαν την Ελλάδα και έχουν μούτρα να βγάζουν γλώσσα. Ποιοι; Οι ίδιοι οι φαύλοι που μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση». 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου