Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομικός με καταθέσεις 2,26 εκατ. ευρώ στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

«Λαβράκι» έβγαλαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, με τους ελεγκτές να εντοπίζουν πρώην αστυφύλακα που υπηρετούσε στη Δυτική Θεσσαλονίκη να έχει αδικαιολόγητες καταθέσεις εκατομμυρίων και δική του εταιρεία στοιχηματισμού...στην Αυστρία!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ΣΔΟΕ και ΕΛΑΣ, ο εν λόγω αστυνομικός, μόλις συνταξιοδοτήθηκε το 2006 εμφανίστηκε να έχει καταθέσεις ύψους 335.000 ευρώ, την ώρα που το ετήσιο εισόδημά του μόλις άγγιζε τις 27.022 ευρώ. Το αξιοσημείωτο είναι βέβαια αυτό που συμβαίνει μετά τη συνταξιοδότησή του: μέσα σε μια τετραετία οι τραπεζικές του καταθέσεις εκτοξεύθηκαν στα 2.269.104 ευρώ και τα έσοδά του αυξήθηκαν στα 45.343 ευρώ, ενώ την περίοδο 2007-2010 δήλωσε στην εφορία μόλις 227.538 ευρώ.
Παράλληλα, ο πρώην αστυφύλακας εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ηλεκτρονικών στοιχημάτων στην Αυστρία, ενώ εμφανίζεται και ως ιδιοκτήτης ομάδας του περιφερειακού πρωταθλήματος με έδρα το Κορδελιό. Μάλιστα, από τις έρευνες προκύπτει ότι το καλοκαίρι που πέρασε βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την αγορά ομάδας της Β' κατηγορίας, η οποία βρέθηκε μπλεγμένη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και υποβιβάστηκε στην αμέσως επόμενη κατηγορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρώην αστυνομικός αμφισβητεί τα στοιχεία που φέρεται να έχουν προκύψει από την έρευνα του ΣΔΟΕ, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως ανήκει σε αυτόν διαδικτυακή εταιρεία λογισμικού με έδρα την Αυστρία, την οποία δημιούργησε με κεφάλαιο 30.000 ευρώ, όπως υποστηρίζει.
  voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου