Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κυβέρνηση: «Σκουπίδια» τα περί παραίτησης Γιώργου


Σκληρή ήταν η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στην εφημερίδα Financial Times Deutschland, η οποία διακίνησε σενάρια περί παραίτησης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. «Οι πληροφορίες που λάβατε είναι σκουπίδια», ήταν η νυχτερινή απάντηση της κυβέρνησης στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο έλληνας πρωθυπουργός, «ο οποίος μάχεται εδώ και μήνες να σώσει τη χώρα του από χρεοκοπία», έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του ότι σκέφτεται να παραιτηθεί.
Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμη πηγή από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, η οποία φέρεται να είπε ότι κατά τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες ο Γ. Παπανδρέου συζήτησε δύο φορές με έμπιστους συνεργάτες του το ενδεχόμενο παραίτησής του.
Σύμφωνα με την πηγή, ο κ. Παπανδρέου εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ανίσχυρος, διότι «η Ελλάδα δεν αποφασίζει για τίποτε πια», όπως φέρεται να έχει δηλώσει.
Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε -χωρίς να υιοθετείται- στην ιστοσελίδα των βρετανικών Financial Times, με τη σημείωση ότι η Financial Times Deutschland δεν αποτελεί τη γερμανική έκδοση των Financial Times, αλλά ανεξάρτητη έκδοση.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου