Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Παπαδήμος: Η 17η Νοέμβρη αποδεικνύει ότι ο λαός υπερβαίνει τις κρίσεις


Οι αναφορές στην κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, σε αντιδιαστολή με τις διαπιστώσεις για το αδικαίωτο του αιτήματος της εθνικής ανεξαρτησίας, χαρακτήρισαν τη σημερινή ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ειδική συνεδρίαση για την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή, με αναφορές για στην κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, σε αντιδιαστολή με τις διαπιστώσεις για το αδικαίωτο του αιτήματος της εθνικής ανεξαρτησίας.

Παρών στην σημερινή συνεδρίαση και ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είπε πως «σήμερα στην Ελλάδα, η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν εδραιωθεί» και πως η 17η Νοέμβρη δείχνει ότι ο ελληνικός λαός -και ειδικότερα οι νέοι- μπορούν να υπερβούν τις κρίσεις και να πετύχουν εθνικούς στόχους, όταν κινούνται με αποφασιστικότητα και ενότητα. «Με αποφασιστικότητα και ενότητα μπορούμε να επιτύχουμε τους νέους εθνικούς στόχους, να ξεπεράσουμε την κρίση και να φέρουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Παπαδήμος.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου