Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κατσέλη: "Το πότε θα γίνουν οι εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις"


Κατσέλη: "Το πότε θα γίνουν οι εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις"

Την ανησυχία της, για το κατά πόσο η νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να λύσει όλο το πακέτο της δανειακής σύμβασης, εξέφρασε μιλώντας στον Σκάι η Λούκα Κατσέλη. Και πρόσθεσε: «Το πότε θα γίνουν οι εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις».

«Πολλά από τα μέτρα δεν ήταν αποδοτικά και θα πρέπει ο κ. Παπαδήμος να τα ξαναβάλει στο τραπέζι με την τρόικα», ανέφερε η κ. Κατσέλη. Είπε, επίσης, ότι προέχει η σωστή οργάνωση ανάμεσα στη δημόσια διοίκηση και το πολιτικό σύστημα, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.


Πάντως η κ. Κατσέλη παραδέχθηκε ότι με τη νέα κυβέρνηση η χώρα έχει μεγαλύτερη ευκολία και διαπραγματευτική δύναμη, ώστε να ολοκληρωθεί η καταβολή της 6ης δόσης, να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και «να σταματήσει η οικονομική ανασφάλεια και ο πανικός».

Τέλος, αναφερόμενη στο δημοψήφισμα, είπε ότι διόγκωσε την αναξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό. Κάλεσε, μάλιστα, τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει τη συζήτηση για το ποιο θα είναι το νέο ιδεολογικό περιεχόμενο του κόμματος και «με ποιο λόγο για να πάμε στις εκλογές».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου