Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Χατζηγάκης: Βολές εναντίον Σαμαρά για τις γραπτές εγγυήσεις


Χατζηγάκης: Βολές εναντίον Σαμαρά για τις γραπτές εγγυήσεις
Βολές εναντίον του προέδρου της ΝΔ  Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σωτήρης  Χατζηγάκης,  με αφορμή τις  γραπτές εγγυήσεις που ζητά η Τρόικα.
Ο κ. Χατηγάκης αναρωτιέται στην ανακοίνωσή του:«Όλοι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν σήμερα το αυτονόητο. Γιατί δεν υποστέλλεται η εθνική μας υπερηφάνεια με τις επιστολές Σαμαρά προς τους ηγέτες του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος και θα ταπεινωθεί, δηλαδή, η χώρα μας με μια ρητή γραπτή δήλωση τήρησης της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, προς τους ίδιους βασικούς παράγοντες της Ευρώπης –Μέρκελ, Σαρκοζί κλπ;».

Στη συνέχεια διατυπώνει αιχμές και για τις συνέπειες της στάσης Σαμαρά στο «Σκοπιανό».    «Παιχνιδάκια με «δημοψηφίσματα» και «δεν υπογράφω» καταρρακώνουν την αξιοπιστία της Ελλάδας.Οι δήθεν «ανένδοτοι» αγώνες μας έχουν στοιχίσει στο παρελθόν εθνικές καταστροφές, όπως στο Σκοπιανό».
Τέλος, καλεί όλους στη ΝΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σε μια έμμεση παρότρυνση να αντιδράσουν τα «φιλελεύθερα» στελέχη και τα στελέχη  που πρόσκεινται στον «μεσαίο χώρο» στην τακτική της ηγεσίας.   Ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός: « Στη ΝΔ πρέπει όλοι, ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην επιτρέψουν τη γελοιοποίηση της χώρας και της παράταξης, υπακούοντας σε “σιωπητήρια”».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου