Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δεν ανεξαρτητοποιείται η Τόνια Αντωνίου


Τελικά τα μάζεψαν οι βουλευτές που άφησαν αιχμές πως θα ανεξαρτητοποιηθούν.. Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Κ. Καρτάλης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, παραπέμποντας στην τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην




κυβέρνηση, αν και διευκρίνισε ότι δεν είναι σε λογική ανεξαρτητοποίησης. "Θα καθορίσω τη στάση μου εγγράφως" δήλωσε ο βουλευτής Β Πειραιώς Δ. Λιντζέρης, διευκρινίζοντας ότι δεν θα κάνει καμία δήλωση σήμερα ή αύριο. "
Μένω στις απόψεις που είχα καταθέσει πριν από αρκετό διάστημα και είχα καλέσει το πολιτικό σύστημα να αναλάβει την ιστορική του ευθύνη για εθνική συνεννόηση. Αυτά τα θέματα ξεπερνούν τις σχέσεις κυβέρνησης – αντιπολίτευσης και χρειάζεται υπεύθυνη στάση" σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Αυτός ήταν ο λόγος που είχα ζητήσει και στη Βουλή όλο αυτό το πακέτο των μέτρων να ψηφιστεί από 180 βουλευτές . Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα, αν δεν δημιουργεί και πρόσθετα … μοναδική λύση παραμένει η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων". Αυτά δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός αναφορικά με τη νέα δανειακή σύμβαση.

Καταλήγοντας διέψευσε τα σενάρια που κυριάρχησαν το μεσημέρι περί ανεξαρτητοποίησής της δηλώνοντας πως
"όπως πάντα έχουμε την προτίμηση των σεναριογράφων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου