Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μπακογιάννη : "Ο Παπαδήμος μάχεται και οι 49 υπουργοί κάθονται"


Μπακογιάννη : "Ο Παπαδήμος μάχεται και οι 49 υπουργοί κάθονται" : «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, γιατί εάν δεν υπάρξει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, θα χρεοκοπήσουμε, κι αν χρεοκοπήσουμε τότε αυτή η

«Πρέπει να υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, γιατί εάν δεν υπάρξει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, θα χρεοκοπήσουμε, κι αν χρεοκοπήσουμε τότε αυτή η πολιτική ηγεσία θα έχει οδηγήσει τρεις γενιές Ελλήνων στην καταστροφή» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, από τη Θεσσαλονίκη, όπου περιοδεύει.


Παραλλήλως, μιλώντας στην ΕΤ- 3, η κ. Μπακογιάννη  σημείωσε ότι ο δρόμος εξόδου από την κρίση είναι δύσκολος, αλλά τόνισε ότι υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ, το οποίο προσδιόρισε χρονικά «μετά από δύο- τρία χρόνια που θα αρχίσει, πλέον, η ανοδική πορεία».

Έθεσε βεβαίως ως προϋπόθεση γι αυτό ότι στοιχειωδώς η πολιτική ηγεσία θα σοβαρευθεί και χαρακτήρισε τραγική την εικόνα της κυβέρνησης επισημαίνοντας: « Έχεις τον κ. Παπαδήμο να μάχεται για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση και 49 υπουργούς να κάθονται».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου