Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πως μπορούν να έχουν κέρδη επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας από συναλλαγές με την Τουρκία

Με ποιούς τρόπους μπορούν οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να εξάγουν με επιτυχία τα προϊόντα τους στην Τουρκία και να βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται

Απάντηση σε αυτό, αλλά και σε άλλα παρόμοια ερωτήματα, θα δοθούν στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης με τίτλο,

«ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ», που συν διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδα και το ICBS THESSALONIKI BUSINESS COLLEGE. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο του ICBS, στη Γαλήνη του Ωραιοκάστρου από τις 18.30 έως τις 20.30 με δωρεάν είσοδο.
Θα παρουσιαστούν τα πρακτικά βήματα και οι διαθέσιμες υπηρεσίες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ θα  δοθεί ιδιαίτερή έμφαση στην επιτυχή ανάπτυξη των εξαγωγών προς τη γειτονική Τουρκία, επισημαίνοντας ευκαιρίες και παρέχοντας τεχνικές και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξαγωγών αυτών.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί ένα μοντέλο, ένα δοκιμασμένο σχέδιο για το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας μιας εξαγωγικής επιχείρησης, ώστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον να δημιουργεί αξία και κέρδη, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις  για τη διατηρησιμότητα της επιχείρησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους δωρεάν στο τηλ. 2310-698598, ή με email   spastara@icbs.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου