Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ


Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ : Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς,  στις τελευταίες τιμητικές θέσεις.Ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό του Mega, πως  

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς,  στις τελευταίες τιμητικές θέσεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό του Mega, πως δεν έχει το χρόνο να έχει θεσμικές αρμοδιότητες αυτήν την περίοδο, αλλά επιθυμεί με το λόγο του ως δημόσιο πρόσωπο, να αποτελέσει μια πολύ καλή πολιτική παρέμβαση.


Ασπαζόμενος τις απόψεις και τις θέσεις του Φώτη Κουβέλη, ο Γιάννης Μπέζος μιλά ανοικτά για την απόφαση που πήρε να βοηθήσει με το «λόγο» του.

Από την άλλη, επισημαίνει πως το γεγονός της «δημόσιας εικόνας» δεν θα πρέπει να επισκιάζει το λόγο, αντιθέτως  θα πρέπει να δίνεται βάση στην ουσία των όσων λέγονται.

«Αυτό που θα πω, θα πρέπει να έχει βάση από πίσω, αφού η κατάσταση είναι πλέον κρίσιμη πολιτικά, όχι μόνο οικονομικά. Το οικονομικό είναι απότοκος της πολιτικής. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί σʼαυτά που λέμε». 




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου