Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ Καταθέτει τη στρατηγική, στέλνει μήνυμα στους βουλευτές


Ο Αντ. Σαμαράς θα καλέσει τους βουλευτές να στηρίξουν χωρίς αστερίσκους την κυβερνητική προσπάθεια
Τη στρατηγική του για το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεδιπλώσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στην ομιλία του στις 12 το μεσημέρι σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Τη στρατηγική του για το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεδιπλώσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στην ομιλία του στις 12 το μεσημέρι σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς επρόκειτο να καλέσει τους βουλευτές του να στηρίξουν χωρίς αστερίσκους την προσπάθεια της κυβέρνησης και να διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι στιγμές που περνά η χώρα είναι κρίσιμες και πως δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις.

Ο πρωθυπουργός θα δεσμευθεί ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας από κανέναν και πως η εντολή του είναι οι πόρτες των γραφείων των υπουργών να είναι πάντοτε ανοιχτές για τους βουλευτές.
Θα αναφερθεί εκτενώς στο εγχείρημα της συγκυβέρνησης και θα επιρρίψει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που έχει ακολουθήσει αμέσως μετά και τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.
Νέοι εκπρόσωποι
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης αναμενόταν να εκλεγεί ο Θ. Μπούρας ως νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι να οριστούν οι κ. Κεφαλογιάννης, Βορίδης και η κυρία Βούλτεψη.
Την Πέμπτη το απόγευμα θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ προκειμένου να εκλεγεί ο νέος γραμματέας. Υποψήφιοι θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ν. Κακλαμάνης, Ν. Νικολόπουλος, ο συνδικαλιστής Φ. Ταυρής που στηρίζεται από τον Β. Μεϊμαράκη και ο Π. Αδρακτάς. Επισήμως το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει εκφραστεί υπέρ κάποιου εκ των υποψηφίων, αν και στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά «δείχνουν» τον «γαλάζιο» συνδικαλιστή κ. Ταυρή.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου